zondag 15 februari 2009

[nieuws] Newpact skatepark

dit staat momenteel te lezen op de site van Newpact:

Het is nu zondagavond en de rook is verdwenen, de laatste hardnekkige brandhaarden zijn nu definitief gedoofd. De verliezen worden stillaan duidelijk wanneer je het afgebrande wrak van de hal betreden hebt. Verwrongen ijzeren geraamten van rampen en bmxen is het enige wat herkenbaar is en de enorme houten spanten die het dak als fiere armen droegen liggen als zwart verkoolde repen as dwars over de vloer. Iedereen is gegrepen door de plotse ondergang van hun NEWPACT.
Niets kon nog foutgaan, zei ik fier, verleden week. Alles was zeer voorspoedig en NEWPACT had zijn belofte in zicht; Het oprichten van een paradijs voor de sk8nBMXsport.
Maar……de skatehal mag dan wel verdwenen zijn, NEWPACT niet!!
De vele positieve reacties van pers, gemeente, ouders, sporters en zelfs buitenstaanders bewijzen dat NEWPACT een belangrijk doel bereikt heeft, nl….ER IS EEN TOEKOMST VOOR ONS.
Mits het verkrijgen van de nodige groothartige hulp ivm locatie zoals Firma Gilbert De Clerck die op die manier de basis vormde voor NEWPACT ten goede van de jeugd.
NEWPACT is een groot sociaal en sportief gebeuren wat niet mogelijk is in een commercieel verhuurd bedrijfspand. DUS….de bal ligt op dit vlak bij overheid of eigenaars van een vervangend pand.
Morgen, maandag, ga ik verder op zoek naar een oplossing en mn huidige huisbaas vragen wat zijn plannen zijn met deze site en mogelijke voortzetting van samenwerking.
Zeker is dat wij (Brigitte en Frank), LOCALS en alle andere riders, ouders en alle bezoekers als een groot team klaarstaan om opnieuw van start te kunnen gaan met NEWPACTXXXXM²INDOORSK8NBMXSPORTPARK.
Na 20 jaar inzet voor deze sport met alle hindernissen zal deze mij ook niet laten struikelen alleen maar sterker maken!!
YOU CAN TAKE THAT TO THE BANK (niet fortis hé ((-; )

Frank
Manager


schitterend hoe veel krachtig Frank en zijn team is!
Ik hoop alvast dat wij met de inline skate scene ook een steentje kunnen bijdragen!
Het moet!

1 opmerking:

Anoniem zei

waarom niet:)