donderdag 6 maart 2008

Crocs...

Na de voeten....


Nu ook voor de gsm...

Wat?
Ge zit er mee te lachen??
het lachen zal u snel vergaan..

Nu de hype voor de zomer voetjes was er plots de hype voor de wintervoetje; je weet wel, crocs met een schappenvelleke in..

Deze zomer is er een nieuwe hype, jawel: voor de gsm!!!



Crocs, die vooral bekend werden door de plastic Cayman-klompen, heeft met de Crocs O-Dial Phone Case een universele mobiele telefooncase uitgebracht. Het is bedoeld als accessoire bij je Cayman-klompen. Het bedrijf heeft er ook meteen een serie patenten op aangevraagd, die betrekking hebben op het verstelbare draagbandje en de plastic riemclip. Elke case wordt geleverd met een nekkoord.

Aan de binnenkant zit een sleeve voor creditcards, geld, rijbewijs en andere kleine zaken. De Crocs O-Dial is verkrijgbaar in 8 kleuren: zwart, zilver, rood, paars, fuchsia, lichtgroen, knalpaars en turquise. Ze kosten 9,95 euro per stuk en zullen vanaf 1 mei verkrijgbaar zijn in Duitsland, UK, Oostenrijk, Finland, Frankrijk, Italië, Griekenland en Spanje. Andere landen zullen spoedig volgen. Volgens Crocs zijn de tasjes meer dan een novelty item, maar natuurlijk kun je ook hiervoor de bekende Jibbitz kopen: de plastic accessoires die je in de gaten kunt clippen.

Geen opmerkingen: