donderdag 21 augustus 2008

Maldegem Leeft

Op 24 Augustus is het allemaal in Maldegem te doen!


Zowel wandelaars, fietsers, lekkerbekken als Skaters komen allemaal samen in Maldegem voor het jaarlijks evenement

"Maldegem Wandelt! Fietst! Proeft! Swingt!

Het is dit jaar de 10de editie en hiervoor hebben we dan ook ons best gedaan om een tof programma op te stellen!
Voor het skaten/skeeleren kan je kiezen tussen een tocht van 25 km of een van 42 km. Beide tochten zijn uitgestippeld adhv pijlen langs de weg maar een routebeschrijving heb je ook nodig en die krijg je bij inschrijving. Inschrijven kan de dag zelf aan 2,5 € of op voorhand via de site www.maldegem.be aan 2 € per deelnemer. Het is niet gratis, maar je krijgt écht waar voor je geld. Halverwege is er een stopplaats waar je je picnic kunt eten, onderweg of bij de start krijg je een pakket met iets te eten en drinken en je neemt ook deel aan de tombola (eerste prijs vorig jaar was trouwens door een skater gewonnen).

We starten om 11uur aan de tent van de Dienst Toerisme

, waar je je ook kan inschrijven. Je kan dus beide tochten in groep onder begeleiding doen, of je kan ze dus ook alleen doen. Je kan ook beide tochten rijden, als je wilt! Dan heb je 67 km!!

Loop niet weg na de tocht, want dan kan je genieten van de animatie!
Van oesters en gerookte zalm, een vispannetje, hamburgers en braadworsten, een bordje tapas, scampi's of een tomaat garnaal, een warme beenhesp naar een lekkere BBQ!!!
Van frisdrank of bier, naar Champagne! Het kan allemaal!
Animatie wordt verzorgd door kindergrime, clowns, steltenlopers, typetjes die rondlopen en een jazzband. Maar ook Eddy Wally komt, Grimpie (lokale groep), Donder in 't Hooi, De Romeo's... en mis zeker het trial-optreden van de Belaeygebroeders niet!!

Het wordt een fantastische dag!

Geen opmerkingen: