zondag 13 mei 2007

Stadsloop...

De ING Stadsloop.


Vandaag was het de grote 10,4 km loop van Gent.
Meedoen, geen sprake van!
Maar aanmoedigen en zo?! Graag!!


dus ook wij zakten af richting het St-Pietersplein. Toen we aankwamen waren de allerkleinste nog volop aan het lopen! Zoveel deelnemers voor de Kids-Run! Echt super om die kleine mannen alles zien te geven!

Rond 14h30 kwam dan het startshot voor de echte lopers! ;o)
Daarvoor hebben we, ondertussen waren Joren en Wes ons komen vervoegen, heel wat bekende mensen tegen het lijf gelopen! Van de sportdienst, maar ook inline skaters, ... Leuk was het om sommigen terug te zien!

Voor de start zijn we afgezakt richting de Kuyperskaai, dicht tegen ons appartement. Waarom afzakken naar daar? Omdat ze bij de start met te veel vertrekken, en dat je dan echt wel niemand kan herkennen. En zo'n lekker afdaling met een scherpe bocht... Misschien gebeurt er wel iets! ;o)

Ontzettend mooi beeld was het, een massa aan mensen die lopend door de straten gaan.. Wauw!
en zoveel mensen die ik kende, nooit verwacht!

Nadat iedereen gepasseerd was, laten we zeggen zo'n 15min later, zakten we weer af richting aankomst! Slechts 5min stonden we er en de eerste was er al! 31min deden ze er over! Schitterend! Mooi was het om iedereen te zien aankomen! Aangemoedigd door de menigte (al was dat wat minder!), het geeft je alvast een zalig gevoel!


Proficiat aan iedereen die deel heeft genomen aan de 10,4km!
chapeau!

Geen opmerkingen: