vrijdag 29 juni 2007

Walibi

Wachten en aanschuiven...


Gisteren was het de leukste dag van het internaats jaar voor vele van de internen van het Topsport internaat. Een dagje Walibi!
Een kleine twee uur hebben we er over gedaan met de bus, aangekomen wouden we er allemaal onmiddelijk gaan invliegen.

Op de autostrade was het ons al duidelijk dat we niet alleen zouden zijn; heel wat autobussen gevuld met jongeren en kinderen haalden ons in.. Tjen, waar zouden die naar toe rijden?! ;o)
De parking met de bussen was ook goed gevuld, maar hier zouden we onze pret niet door laten bederven hoor!!

Eerste attractie was al ineens bingo..
de Vampire... leuk omhoog en dan vollenbak over kop en al.. :o)
Maar helaas, we stonden bijna 30min aan te schuiven en twas al van dat! Geen karretje zagen we nog passeren.. Er was iets.. De collega's die niet mee wouden op de attractie belden lies op om te zeggen dat ze net twee techniekers zagen passeren.. Defect dus!
We keren terug richting de rugzakken en wat passeert er boven ons hoofd?! Inderdaad...
Pech..

Het verdere verloop was voornamelijk aanschuiven en op den duur er de kriebels van krijgen!
Maar we kunnen niet zeggen dat we ons niet geamuseerd hebben. Het was echt fun! Zowel voor de gasten als voor de opvoeders! Iedereen heeft er met volle teugen van genoten!

Veel attracties hebben we dan uiteindelijk op het einde van de dag niet gedaan, maar wat we deden was 'waaaaahhaaaaa aanzinig' leuk! Schrik en glimlachen waren gelijk verdeeld over deze dag!

Bij aankomst op internaat hebben we allemaal nog een lekkere pizza gegeten (voor een keer mocht dat wel he!). Mooie afsluiter van een super dagje!


de foto's kan je hier alvast vinden:

Geen opmerkingen: