maandag 5 november 2007

Halloween..

... Again ...




Gisteren was het weer bingo!
Halloween...

deze keer was het een halloween tochtje op verplaatsing, namelijk de topsporters die in de Musschestraat hun tocht kwamen doen!
Het ging wat geven, dat wist ik op voorhand! Wes, Lies, Bart, .. die er volledig in opgaan.. Ideaal! ;o)

Het was een groot feest gisteren!
een super leuk en scary parcours, super verkleding van wes, tricky touwenparcours, lies die ze als deurmatje gebruiken zonder het door te hebben, ...
Nog voor dat de gasten toekwamen zaten ze al met een ei in hun broek; scary music in de auto (om de verplaatsing te maken van topsport naar hier). En bij aankomst was er alleen maar een bevestiging. In de vijver zat een groot harig beest in een bootje te dobberen tussen de kaarsen en fakkels en nog voor ze aan de deur waren hadden ze al een schrik gepakt! een harige weerwolf zat nm op het balkon op het eerste verdiep (daar waar je deze niet zou zien/verwachten)...

Het parcours was leuk, doordat het gebouw hier vrij oud is en sowieso al donker is en kraakt langs alle kanten heeft het een groot potentieel!
Donkere trappengangen, pik zwarte kelder, een wild begroeide tuin...
Ohja, en hier en daar een opvoeder die u eens goed doet verschieten!
wat wil een mens meer?!



Veel geroep, veel grote groepjes, veel terug gekeer naar de startplaats, ...
het was een heus succes!
de enige domper was dat wes zijn knie weer helemaal naar de haaien heeft geholpen.. diezelfde nacht nog naar spoed geweest en het is erger dan verwacht!!
schade bij de internen? een aantal die slecht zullen slapen, een aantal die niet durfden!, een omgeslagen voet en één oorbel kwijt..

En terwijl zei hier maar fun hadden (okay okay, ik ook!) had ik wel mijn eigen internen hier!
Nuja, het zijn zo'n bravekes! Dus geen klagen!


Alweer een leuke avond!

Geen opmerkingen: