zondag 29 maart 2009

maandag is d-day! Skatepark St-Niklaas...

Maandag wordt het onderzoek opnieuw gedaan op de burndownsite. De vorige werdt van tafel geveegd door de onderzoeksrechter tot grote verbazing van het parket blijkbaar die het niet konden laten al met natrappen te beginnen alvorens het verslag van de onderzoeksrechter af te wachten. Via de media verspreidden zei de beschuldigingen van brandstichting ondanks dat de onderzoeksrechter de mogelijkheid van opzettelijke brandstichting nietig verklaarde en me volledig buiten verdenking stelde . Dit had grote gevolgen daar vele mensen begonnen te twijfelen in mn onschuld. Gemeente, banken, sponsors en newpactbezoekers. Het heeft er toe geleidt de plannen in domo te stoppen uit gebrek aan geld en vertrouwen.

Speitig ook voor GoHomeXL maar het zal StayHomeXXXL worden daar zelfs Schepen Van Petegem onder invloed van het parket zijn valse bewijsmaterialen de Sportclub Newpact Locals al een tijd liet vallen.

Wat er nu in de toekomst zal gebeuren hangt af hoe deze situatie gaat opklaren na maandag.

Hopelijk wordt mijn verdenking van smeergelden of corruptie, in het kamp van parket en verzekering, ernstig genomen door mijn klacht bij comité P.

Sportieve Groetjes

Frank

Geen opmerkingen: